Újabb megtisztelő elismerést kaptunk

Bíró Zoltán polgárőr társunkat a város közbiztonsága érdekében két évtizeden át végzett lelkiismeretes és kiemelkedő szolgálata elismeréseként Érd Megyei Jogú Város Közgyűlése ÉRD KÖZBIZTONSÁGÁÉRT ÉS TŰZBIZTONSÁGÁÉRT díjban részesítette.

TANÉVKEZDÉS-FOKOZOTT SZOLGÁLAT

Polgárőreink a rendőrséggel együttműködve a reggeli és a délutáni órákban az érdi iskolák környékét is ellenőrzik. a polgárőrök segítenek a forgalomirányításban, a gyalogátkelőhelyek biztonságos használatában, a gyermekek ellen irányuló jogsértő cselekmények megakadályozásában, és erősítik a drogprevenciós járőrszolgálataikat.  

Többet járőröznek az érdi polgárőrök és rendőrök

Folyamatosan terjed a hír, hogy betörők járják Érdet. A problémáról az érdi rendőrség és polgárőrség is tud, sőt a polgármester figyelmét sem kerülték el ezek a hírek, ezért egyeztették a lehetséges tennivalókat. Többek között arról is döntés született, hogy a rendőrség és polgárőrség fokozza a járőri tevékenységét. Többen jelezték, hogy gyanús alakok járják a várost, …

Újabb elismerést vehetett át Egyesületünk Elnöke

A Magyar Rendvédelmi Kar Emléklappal és Emlékéremmel tüntette ki Macsotay Tibor elnök urat a rendvédelem terén huzamos időn át kifejtett kiemelkedő tevékenysége elismeréseként. A kitüntető elismerést Nogula Tamás rendőr alezredes, Érd Megyei jogú Város rendőrkapitánya adta át.

Rászorulók segítése 2021/22

Polgárőrségünk szívügyének tekinti a segítségre szoruló és egyedül élő személyek támogatását. A hideg téli napokban az      önkormányzattal és civil szervezetekkel együttműködve közreműködtünk tűzifák és több száz meleg étel kiszállításában.